Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po- Ne : 16:00 - 20:00 (e-mail nonstop)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 001 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
04.08.2019
POZOR NOVINKA - MALÝ MODERNÍ FOUKOU!
POZOR NOVINKA - MALÝ MODERNÍ GRIL FOUKOU V ZÁKLADNÍ I SPECIÁLNÍ SESTAVĚ JE SKLADEM PRO VAŠE BEZKONKURENČNÍ GRILOVÁNÍ SE SKVĚLÝMI DÁRKY A DOPRAVOU ZDAR... číst celé
22.07.2019
DALŠÍ ZBOŽÍ NA SKLAD!!!
Vážení zákazníci, přátelé, ve středu 24.7. 2019 očekáváme další dodávku příslušenství ke grilům - motůrky, ploché a rotační rošty, úchyty, atd. Zárov... číst celé
28.03.2019
NOVÁ OBJEDNÁVKA UČINĚNA
Vážení přátelé, dámy a pánové,   chceme Vás informovat, že jsme včera udělali další objednávku, abychom doplnili naše zásoby v E-shopu pro v... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Newsletter

Níže zadejte váš e-mail a buďte informováni o všem co se u nás děje nového (produktové novinky, akce, slevy apod.)

 

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU,

STAŇTE SE NAŠIMI FANOUŠKY

A BUĎTE V OBRAZE

NA NÍŽE UVEDENÉM ODKAZU:

  

FACEBOOK

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Mgr. Jiannis Georgiou, DiS., se sídlem Výpadová 1330/10, Praha 5 - Radotín, 153 00, IČ 06258719, zapsaná v živnostenském řejstříku pro prodej zoží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové stránce www.kyperskegrilovacisystemy.cz (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
NEPROPÁSNĚTE NOVINKY, AKCE A SLEVY!
Odhlásit se můžete kdykoliv.

                                         Heureka.cz - Porovnání cen a srovnání produktů z internetových obchodů       HyperZboží.cz       Srovnání Cen.cz - Nejrychlejší vyhledávání zboží

                                                  

Vše o nákupu

Obchodní podmínky/Business conditions

Dopravné/transportation price/koszt transportu

Jak nakupovat

Číslo účtu pro platby ČR:

3049875143/0800

Číslo účtu pro zahraniční platební styk (account number of foreingn payments):

Název účtu: Mgr. Jiannis Georgiou, DiS.

Banka: Česká spořitelna, a.s.

IBAN: CZ46 0800 0000 0030 4987 5143

BIC (SWIFT): GIBACZPX

Sídlo firmy

Na této adrese je možné po předchozí domluvě objednané a již předem zaplacené zboží případně osobně vyzvednout.

Kontakt
Logo
Kyperské grilovací systémy
Mgr. Jiannis Georgiou, DiS.
Mgr. Jiannis Georgiou, DiS.
Po- Ne : 16:00 - 20:00 (e-mail nonstop)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.