Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po- Ne : 16:00 - 20:00 (e-mail nonstop)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 001 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
20.09.2020
DALŠÍ GRILY JSOU TU!!!
Dobrý den, vážení zákazníci,   dovolujeme si vás informovat, že 24. 9. 2020 očekáváme další dodávku grilů. Jejich dostupnost jsme zveřejnili už teď,... číst celé
10.05.2020
GRILY VYRÁŽEJÍ 15.5. 2020 SMĚR ČR!!!
Dobrý den, vážení přátelé, zákazníci, chceme Vám s potěšením sdělit, že již v pátek 15. 5. 2020 vyrážejí grily ze Středozemního moře do ČR. Poté cca ... číst celé
01.05.2020
GRILY JSOU JIŽ OBJEDNÁNY - VYČKEJTE PROSÍM!!!
Dobrý den, vážení přátelé, fanoušci a zákazníci, chceme Vás informovat a ubezpečit, že další dodávka grilů je zajištěna. Usilovně v posledních dnech ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Newsletter

Níže zadejte váš e-mail a buďte informováni o všem co se u nás děje nového (produktové novinky, akce, slevy apod.)

 

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU,

STAŇTE SE NAŠIMI FANOUŠKY

A BUĎTE V OBRAZE

NA NÍŽE UVEDENÉM ODKAZU:

  

FACEBOOK

 

 

 

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu ………
Ochrana osobních údajů e-shopu ………

Ochrana osobních údajů e-shopu Kyperské grilovací systémy

 

  1. Společnost Mgr. Jiannis Georgiou, DiS., se sídlem Výpadová 1330/10, Praha 5 – Radotín, 15300, IČ 06258719, zapsaná zapsané v živnostenském rejstříku pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.kyperskegrilovacisystemy.cz (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), (dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:
  • jméno, příjmení
  • e-mailovou adresu
  • telefonní číslo
  • adresu/sídlo
  • identifikační číslo
  • DIČ

 

  1. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

 

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran.
Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce. Na základě oprávněných zájmů správce také zjišťujeme Vaši spokojenost s nákupem prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

 

  1. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

 

  1. Zpracování osobních údajů je prováděno firmou Mgr. Jiannis Georgiou, DiS. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:
    1. Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice;
    2. Dopravní společností PPL CZ s.r.o., K Borovému 99, 251 01, Říčany – Jažlovice
    3. Heureka Shopping, s.r.o., Karolinská 650/1, 18600, Praha 8 - Karlín

Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

 

  1. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese kyperskegrilovacisystemy@gmail.com

 

  1. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky kyperskegrilovacisystemy.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:
    • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách;
    • Základní funkčnosti webových stránek.

 

  • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

 

  • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

 

  • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

 

  • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

 

  • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

 

  • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;

 

 

 

  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.
NEPROPÁSNĚTE NOVINKY, AKCE A SLEVY!
Odhlásit se můžete kdykoliv.

                                         Heureka.cz - Porovnání cen a srovnání produktů z internetových obchodů       HyperZboží.cz       Srovnání Cen.cz - Nejrychlejší vyhledávání zboží

                                                  

Vše o nákupu

Obchodní podmínky/Business conditions

Dopravné/transportation price/koszt transportu

Jak nakupovat

Číslo účtu pro platby ČR:

3049875143/0800

Číslo účtu pro zahraniční platební styk (account number of foreingn payments):

Název účtu: Mgr. Jiannis Georgiou, DiS.

Banka: Česká spořitelna, a.s.

IBAN: CZ46 0800 0000 0030 4987 5143

BIC (SWIFT): GIBACZPX

Sídlo firmy

Na této adrese je možné po předchozí domluvě objednané a již předem zaplacené zboží případně osobně vyzvednout.

Kontakt
Logo
Kyperské grilovací systémy
Mgr. Jiannis Georgiou, DiS.
Mgr. Jiannis Georgiou, DiS.
Po- Ne : 16:00 - 20:00 (e-mail nonstop)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.