Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po- Ne : 16:00 - 20:00 (e-mail nonstop)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 001 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
28.03.2019
NOVÁ OBJEDNÁVKA UČINĚNA
Vážení přátelé, dámy a pánové,   chceme Vás informovat, že jsme včera udělali další objednávku, abychom doplnili naše zásoby v E-shopu pro v... číst celé
06.02.2019
PŘÍPRAVA NA GRILOVACÍ SEZÓNU 2019 MŮŽE ZAČÍT
Dobrý den vážení přátelé, fanoušci, zákazníci, A je to tady!!! S radostí Vám oznamujeme, že Vašim přípravám na grilovací sezónu 2019 už nic nestojí v... číst celé
27.01.2019
GRILY SE UŽ BLÍŽÍ
VÁŽENÍ PŘÁTELÉ, ZÁKAZNÍCI A FANOUŠCI, je pravdou, že jsme se dlouho neozvali, a proto bychom rádi toto mlčení přerušili dobrou zprávou. A TO, ŽE SE K... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Newsletter

Níže zadejte váš e-mail a buďte informováni o všem co se u nás děje nového (produktové novinky, akce, slevy apod.)

 

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU,

STAŇTE SE NAŠIMI FANOUŠKY

A BUĎTE V OBRAZE

NA NÍŽE UVEDENÉM ODKAZU:

  

FACEBOOK

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Mgr. Jiannis Georgiou, DiS., se sídlem Výpadová 1330/10, Praha 5 - Radotín, 153 00, IČ 06258719, zapsaná v živnostenském řejstříku pro prodej zoží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové stránce www.kyperskegrilovacisystemy.cz (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu Výpadová 1330/10, Praha - 5 Radotín, 15300 s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
NEPROPÁSNĚTE NOVINKY, AKCE A SLEVY!

                                         Heureka.cz - Porovnání cen a srovnání produktů z internetových obchodů       HyperZboží.cz       Srovnání Cen.cz - Nejrychlejší vyhledávání zboží

                                                  

Vše o nákupu

Obchodní podmínky/Business conditions

Dopravné/transportation price/koszt transportu

Jak nakupovat

Číslo účtu pro platby ČR:

3049875143/0800

Číslo účtu pro zahraniční platební styk (account number of foreingn payments):

Název účtu: Mgr. Jiannis Georgiou, DiS.

Banka: Česká spořitelna, a.s.

IBAN: CZ46 0800 0000 0030 4987 5143

BIC (SWIFT): GIBACZPX

Sídlo firmy

Na této adrese je možné po předchozí domluvě objednané a již předem zaplacené zboží případně osobně vyzvednout.

Kontakt
Logo
Kyperské grilovací systémy
Mgr. Jiannis Georgiou, DiS.
Mgr. Jiannis Georgiou, DiS.
Po- Ne : 16:00 - 20:00 (e-mail nonstop)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.