Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po- Ne : 16:00 - 20:00 (e-mail nonstop)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 001 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
04.08.2019
POZOR NOVINKA - MALÝ MODERNÍ FOUKOU!
POZOR NOVINKA - MALÝ MODERNÍ GRIL FOUKOU V ZÁKLADNÍ I SPECIÁLNÍ SESTAVĚ JE SKLADEM PRO VAŠE BEZKONKURENČNÍ GRILOVÁNÍ SE SKVĚLÝMI DÁRKY A DOPRAVOU ZDAR... číst celé
22.07.2019
DALŠÍ ZBOŽÍ NA SKLAD!!!
Vážení zákazníci, přátelé, ve středu 24.7. 2019 očekáváme další dodávku příslušenství ke grilům - motůrky, ploché a rotační rošty, úchyty, atd. Zárov... číst celé
28.03.2019
NOVÁ OBJEDNÁVKA UČINĚNA
Vážení přátelé, dámy a pánové,   chceme Vás informovat, že jsme včera udělali další objednávku, abychom doplnili naše zásoby v E-shopu pro v... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Newsletter

Níže zadejte váš e-mail a buďte informováni o všem co se u nás děje nového (produktové novinky, akce, slevy apod.)

 

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU,

STAŇTE SE NAŠIMI FANOUŠKY

A BUĎTE V OBRAZE

NA NÍŽE UVEDENÉM ODKAZU:

  

FACEBOOK

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Mgr. Jiannis Georgiou, DiS., se sídlem Výpadová 1330/10, Praha 5 - Radotín, 153 00, IČ 06258719, zapsaná v živnostenském řejstříku pro prodej zoží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové stránce www.kyperskegrilovacisystemy.cz(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
NEPROPÁSNĚTE NOVINKY, AKCE A SLEVY!
Odhlásit se můžete kdykoliv.

                                         Heureka.cz - Porovnání cen a srovnání produktů z internetových obchodů       HyperZboží.cz       Srovnání Cen.cz - Nejrychlejší vyhledávání zboží

                                                  

Vše o nákupu

Obchodní podmínky/Business conditions

Dopravné/transportation price/koszt transportu

Jak nakupovat

Číslo účtu pro platby ČR:

3049875143/0800

Číslo účtu pro zahraniční platební styk (account number of foreingn payments):

Název účtu: Mgr. Jiannis Georgiou, DiS.

Banka: Česká spořitelna, a.s.

IBAN: CZ46 0800 0000 0030 4987 5143

BIC (SWIFT): GIBACZPX

Sídlo firmy

Na této adrese je možné po předchozí domluvě objednané a již předem zaplacené zboží případně osobně vyzvednout.

Kontakt
Logo
Kyperské grilovací systémy
Mgr. Jiannis Georgiou, DiS.
Mgr. Jiannis Georgiou, DiS.
Po- Ne : 16:00 - 20:00 (e-mail nonstop)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.